Kerstevenement 27 december 2018

Ook dit jaar gaat het traditionele kerstevenement door. Er kan gekozen worden voor een bezoek aan de kerstmarkt of voor een uurtje schaatsen. Naast de kerstmarkt rond het Sint-Baafsplein bevindt de ijspiste zich terug op het Emile Braunplein, onder de stadshal te Gent. Na het bezoek aan de kerstmarkt of het schaatsen verzamelen we en genieten we allen samen van een traktatie aangeboden door de club.

Vervoer per bus (De Lijn) wordt door de club betaald. Wie reeds een abonnement heeft van de Lijn, gelieve dit te vermelden in het inschrijvingsformulier. We vertrekken stipt om 18u46. Gelieve dus om 18u30 te verzamelen op het Drongenplein te Drongen-centrum. We nemen de laatste bus om 22u48 aan de Korenmarkt.

De prijs voor inkom op de schaatspiste bedraagt 7 EUR. De huur van de schaatsen is gratis. Gezinsleden (niet-leden) zijn van harte welkom maar betalen nog eens 2 EUR extra voor de verzekering. Dit dient bij inschrijving onmiddellijk te worden betaald! Wie een busabonnement heeft, krijgt 2 EUR korting voor het schaatsen! Indien je enkel de kerstmarkt bezoekt dan is je deelname uiteraard gratis. Gelieve dan enkel jouw naam en het eventuele busabonnement te vermelden op onderstaand inschrijvingsformulier. Gelieve in te schrijven en betalen voor 25 december! Bij voorkeur op de rekening van TTC Baarle vzw (BE75 9790 7204 6551), of cash.

Maximum aantal inschrijvingen: 40. Inschrijving enkel geldig na invullen van het onderstaande formulier en de eventuele betaling (indien vereist). Heb je nog vragen dan kan je terecht bij Andy Delcloo.

Tot dan!