Resultaten jeugdtornooien

12-uren van de jeugd - 9 april 2015

Tornooi in Aalter - 10 november 2013

Vier moedige groenhemden namen deel. Tijmen moest al direct aantreden tegen topfavoriet Brent De Caluwé, maar trok goed zijn streng en verloor met 2-3. In de volgende match verloor hij kansloos, maar op de rand van de uitschakeling won hij zijn laatste 2 poulewedstrijden. Ruben en Rinus haalden een mooie 3 op 4 in de poules. Tim verloor tegen zijn zwart beest Sam Reynaert, maar won vlot zijn 2 andere wedstrijden. In de 1/8e finale speelden Tijmen en Rinus tegen elkaar en trok Rinus in een goede wedstrijd het laken naar zich toe met 3-1. Ruben verloor tegen de "kleine" Daan Declerck, maar die zou het wel tot in de finale schoppen. Rinus en Tim (uitgeschakeld door de latere winnaar) sneuvelden in de 1/4e finale, maar zeker Rinus speelde een heel mooie wedstrijd en leidde tot 8-6 in de 5e set. Cas De Schinkel maakte dan 5 punten op rij en een einde aan het liedje van Rinus.

Tornooi TTC Aalter - 11 november 2012

Foto's ivm tornooi te Aalter zijn terug te vinden in onze fotogalerij, voor Tornooiresultaten hier klikken.

Recreatief tafeltennistornooi - 23 september 2012

Bij de jeugd is Verstraete Rinus verdienstelijk tweede geworden. Hij moest de duimen leggen tegen Van Parys Ruben van TTC Aalter in de finale. De derde plaats was voor Vleesschouwer Hans van TTC Oude Bareel.
De volledige uitslag is hier beschikbaar.
Foto's vind je hier terug

Tornooi te Oude Bareel - 5 februari 2012

Drie leden hebben deelgenomen aan het jeugdtornooi. Haalde de achtste finales: Rinus Verstraete, haalden de kwartfinales: Tim De Ley en Illiano Dobbelaere.

Open Tornooi Keiskant - 25 september 2011

Bij de jeugd telden we 9 deelnemers. Winnaar was Fredrik Vanmaele.
De enige deelnemer voor Baarle Rinus Verstraete werd mooi vijfde.

Open tornooi Keiskant - 26 september 2010

Dit jaar hadden we 50 deelnemers op ons open tornooi. Bij de jeugd waren 7 deelnemers van de partij, bij de volwassenen waren dat er 43. Bij de jeugd zag de top 4 er als volgt uit: winnaar was Zutterman Aurelio van Beernem. De plaatsen 2, 3 en 4 waren voor TTC Baarle: Bultinck Davy, De Wispelaere Marino en Degrieck Robby. De volledige uitslag vind je hier terug.

Dubbeltornooi te Rooigem - 10 april 2010

Bij de jeugd was dit de top vier:
1 Eggermont Gianni / Callant Ewout TTC Aalter
2 Van Steenberghe Maarten / Geluck Jonas TTC Oude Bareel
3 Van Steenberghe Jasper / Evenblij Timon TTC Oude Bareel
4 Meeremans Tom / Jacobs Max TTC Baarle

Tornooi te Oude Bareel - 27 februari 2010

TTC Baarle haalde met Davy Bultinck de 2de prijs binnen. Proficiat!!
Voor diegenen die nog eens graag de resultaten in tabelvorm willen bekijken, gelieve hier te klikken. De foto's zijn traditiegetrouw in de fotogalerij terug te vinden.

Tornooi te Aalter - 29 november 2009

Dit jaar was 7 het cijfer van TTC Baarle in Aalter. Bij de jeugd behaalde De Wispelaere Marino als enige deelnemer van TTC een verdienstelijke zevende plaats. Proficiat ! De volledige uitslag kan je nog eens nalezen via de volgende link.

Open tornooi Keiskant - 27 september 2009

18 spelers zijn komen opdraven op deze toch wel mooie zondag. Bij de jeugd zag de top 4 er als volgt uit: Op de plaatsen 1 en 2 de broertjes Van Heers Jonas en Van Heers Tom van TTC Beernem. Bultinck Davy (TTC Baarle) werd derde en Eggermont Gianni van TTC Aalter werd vierde.
De volledige uitslag vind je hier terug.

Tornooi TTC Aalter - 23 november 2008

Dit jaar geen top drie behaald in Aalter. De volledige uitslag kan je nog eens nalezen via de volgende link.

Tornooi te Rooigem - 1 november 2008

Uitstekende resultaten te melden voor jeugd en volwassenen:
Bij de jeugd waren er 2 deelnemers. Joery Degrieck won in de poules zijn 3 matchen, was nadien vrij, schakelde in de 1/8e finale zijn broer uit, stoomde door, verloor in de 1/2e finale zowaar een setje maar kende in de finale ook geen genade met Benajamin Vermeeren (TTC Rooigem). Glansrijk winnaar!!! Robby Degrieck won in de voorronde 1 wedstrijd, won ook in de 1e afvalling maar was in de 1/8e finale slachtoffer van een broedermoord.

Open tornooi Keiskant - 28 september 2008

Min of meer dezelfde bezetting als vorig jaar wat het aantal deelnemers betreft (21).Spitaels Stijn (Effect) heeft dit jaar het jeugdtornooi gewonnen, ten koste van Bultinck Nicolas (Baarle), die een zeer verdienstelijke match heeft gespeeld, proficiat! Het podium werd vervolledigd met Vanheers Tom (Beernem) op 3 en Vermeeren Benjamin (Rooigem) op 4.
De volledige uitslag vind je hier terug.

Tornooi te Kuurne - 20 januari 2008

De jeugd heeft het goed gedaan in Kuurne. Top vier was gewoon groen: Joery Degrieck haalde het in de finale van teamgenoot Alexander Van Paemel, Nicolas Bultynck haalde het van Laurens Van Paemel. Jelle Van Gyseghem werd mooi zevende.
De volledige uitslag kan je hier nog eens bekijken.

Tornooi te Aalter - 25 november 2007

De jeugd was aanwezig in Aalter ! De plaatsen 1, 2, 5 en 8 van de 26 deelnemers waren voor de Baarlenaars gereserveerd. Joery Degrieck haalde het in de finale van teamgenoot Laurens Van Paemel. Simon Donné werd mooi vijfde en Jelle Van Gyseghem werd achtste.

Tornooi te Rooigem - 3 november 2007

Weer puike resultaten bij de jeugd te melden:
Jelle Van Gyseghem verloor in de 1/16e finale tegen Simon Donné. Laurens Van Paemel was niet opgewassen in de 1/8e finale tegen Joery Degrieck. In de 1/4e finale verlies van Simon tegen Michiel Lammens en in de halve finale moest Joery de duimen leggen met 3-0 cijfers tegen Alexander Van Paemel, die zonder setverlies naar de finale mocht. In de finale was hij niet opgewassen tegen Jan van der Wouden. De uitslag kan je hier nog eens rustig nalezen.

Ons eigenste tornooi - 23 september 2007

Met 22 jeugdspelers hadden we dit jaar een mooie bezetting. De titel ging dit jaar naar dezelfde laureaat van de vorige editie, Van Der Wouden Jan (TTC Effect), gevolgd door Donné Simon (TTC Baarle)en Vanheers Jonas (TTC Beernem).. De uitslag kan je hier nog eens rustig nalezen. De foto's zijn terug te vinden in de fotogalerij.

Dubbeltornooi te Aalter - 25 februari 2007

Bij de jeugd wist Jelle Van Gyseghem met zijn vriend Nicholas Bultinck beslag te leggen op een mooie vierde plaats. Joery Degrieck en Alexander Van Paemel mochten echter het hoogste schavotje bestijgen na winst tegen Jan Van Der Wouden en zijn partner. Proficiat aan allen! De uitslag kan je hier nog eens rustig nalezen.

Tornooi te Oude Bareel - 4 februari 2007

Het deelnemersaantal tikte af op 24 enthousiastelingen dit jaar in Oude Bareel. TTC Baarle haalde met Joery Degrieck de hoofdprijs naar huis. Proficiat!!
Voor diegenen die nog eens graag de resultaten in tabelvorm willen bekijken, gelieve hier te klikken. De foto's zijn traditiegetrouw in de fotogalerij terug te vinden.

Tornooi te Kuurne - 20 januari 2007

Bij het jaarlijks tornooi te Kuurne hebben we weer wat prijzen binnen kunnen halen:
Bij de junioren verliest Alexander Van Paemel tegen Jan Van der Wouden (TTC Effect), die in de halve finale ook te sterk was voor Joery Degrieck (3e). Laurens Van Paemel werd 8e, Jelle Van Gyseghem werd uitgeschakeld in de 1/8e finale en viel buiten de prijzen.

Tornooi Aalter - 19 november 2006

Bij de jeugd Baarle boven dit jaar!. Alexander Van Paemel wint, Joery Degrieck wordt het 5e opeenvolgende jeugdtornooi 2e, halve Baarlenaar Nicolas Bultynck wordt 4e en Jelle Van Gyseghem 8e. Laurens Van Paemel sneuvelde in de 1/8e finale.

Tornooi van Rooigem - 21 oktober 2006

Dit jaar heeft onze afgereisde delegatie jeugd mooie resultaten behaald in Rooigem. Laurens Van Paemel stootte door tot de 1/8e finale. Alexander Van Paemel stuitte in de 1/4e finale op zwart beest Jan van der Wouden. Simon Donne verloor de halve finale van Joery Degrieck, die op zijn beurt de finale verloor van de 4 jaar oudere Pieter-Jan Cluyse.

Ons eigenste tornooi - 25 september 2005

Slechts 13 jeugdspelers moesten spelen om de titel, die uiteindelijk naar Alexander Bogaert (THOF) ging. Van Der Wouden Jan (TTC Effect) en Van Paemel Alexander (TTC Baarle) vervolledigden het podium.

Tornooi van Kuurne - 23 januari 2005

Onze miniemen leverden uitstekend werk: Van Paemel Laurens bereikte de 1/16e finale, Van Gyseghem Jelle strandde in de 1/8e finale. Degrieck Joery werd 5e na het verlies in de 1/4e finale tegen de latere winnaar Alexander Bogaert (Thof Gentbrugge). Bij de junioren werd Alexander Van Paemel 4e na het verliezen van zijn 1/2e finale.

Tornooi van Rooigem - 6 november 2004

Alexander Van Paemel haalt een 8e plaats na een thriller in de 1/8e finale tegen Joery Degrieck die hij met 3-2 won. Ook Jelle Van Gyseghem werd in de 1/8e finale uitgeschakeld, na een wedstrijd die hij nooit mocht verliezen. De zenuwen deden hem de das om en verhinderden trofeewinst. Laurens Van Paemel sneuvelde een ronde eerder.

Tornooi in Aalter - 31 oktober 2004

De geluksbrengende 13e plaats bij de jeugd was voor Alexander Van Paemel.

Tornooi TTC Aalter - 26 oktober 2003

Bij de jeugd klopte Davy Geeraert in de poules de uiteindelijke winnaar met een overduidelijke 3-0. In de afvalling echter struikelde hij al in de eerste ronde over een veel minder goede speler. Zenuwen? Hetzelfde verhaal voor Insen Schelstraete die in de poules ook goed voor de dag kwam maar in de eerste afvalling afviel.