Historiek: TTC Baarle door de jaren heen

Groepsfoto, speeljaar 2014-2015

Onze groepsfoto voor het speeljaar 2014-2015, genomen tijdens het ledentornooi.

Baarle en zijn kruisweg

Op zaterdagavond 18/08 werd Baarle in de kijker gezet met de opnames van een film: "Baarle en zijn kruisweg". Hier alvast een artikel in de zondagskrant over dit evenement waar ook enkele leden van ons aktief aan deelnamen waarvoor onze dank !!

Een kus van de Miss

Op 9 september 2001 was er schoon volk te bewonderen in Drongen. Wat wil je bij een activiteit zoals: 'De kwis met de Miss'. Inderdaad, Miss Belgian Beauty 2001 was present om enkele tientallen kwissers bij te staan. En niet alleen als morele ondersteuning, want ze was ook bereid om haar grijze hersencellen te laten werken om antwoorden te zoeken op de gestelde vragen. Laat me hier nog stellen dat als je er meer over wil te weten komen, dat je dan gewoon ons clubblad even leest. Want daar staat verder een uitgebreid verslag in over deze avond, die voor onze club toch niet zo slecht verlopen is. Wat ik hier nog wou meegeven, zijn de kussen:

Het bestuur in actie

Er bestond eens in een dorp, niet ver van Gent, een "Beker der jeugd", georganiseerd door de plaatselijke tafeltennisclub. Alhoewel dit evenement al een tijdje niet meer bestaat, hebben we nog belangrijke informatie kunnen terug vinden, over hoe het bestuur deze activiteit beleefde.


Koen laat weer zijn stem duidelijk horen (kan niet anders, met een micro voor de mond), terwijl Pascal en Mark ijverig lijken bezig te zijn met papierwerk. Christophe ontdekt net dat hij eigenlijk toch weer veel te vroeg is moeten opstaan en dat het misschien wel weer tijd is voor een dutje.

Maar de andere bestuursleden laten zich daar niet toe verleiden. Zij beslissen dat er hen belangrijkere zaken te wachten staan: winnen (met de kaarten weliswaar). Zoals we kunnen opmaken uit deze foto, denken we dat op dit moment Koen net gedeeld had, maar vergeten was om Bruno goede kaarten te geven.

De evolutie

In het jaar 1981 werden er nieuwe clubtruitjes voorzien voor alle leden. Een ideaal moment om met z'n allen een keer te poseren.

Een klein momentje stilstaan bij het ontstaan van onze club

3 mensen stichtten in het jaar 1978 de Tafeltennisclub Baarle:

Van links naar rechts:
Albert Verstraete, Monique Vermeulen-De Wispelaere en De Keyser Willy.
De eerste speelavond ging door op 28 september 1978, waarvoor een algemene uitnodiging in de buurt werd rondgedeeld. Om lid te worden van TTC Baarle moest je toen 250 frankskes ophoesten.