Algemene informatie

Wat?

TTC Baarle vzw is een recreatieve tafeltennisclub opgericht in 1978. Onze club is uitgegroeid tot een vaste waarde in het dorpsleven van Baarle en het sportgebeuren in Drongen. Naast recreatief tafeltennissen, engageren we ons ook in andere activiteiten van verenigingen uit de buurt zoals volleybal, minivoetbal, kwissen, ...

Wie?

We hebben ongeveer 70 leden, jong en oud, man en vrouw die graag recreatief een balletje slaan.
Vanaf 10 jaar kan je bij de jeugd beginnen.

Wanneer?

Donderdag:

  • Jeugd: 19u00 tot 20u30
  • Volwassenen: 20u30 tot 23u00

Vrijdag (september t.e.m. mei, evt. tweewekelijks):

  • Vrij spel of vriendenontmoeting: 20u00 tot 23u00

Bekijk de kalender voor een overzicht van al onze activiteiten. 

Waar?

In het Ontmoetingscentrum Baarle, Baarledorpstraat 90 beschikken we over 2 zalen waarin 6 speeltafels staan opgesteld.
We beschikken over een eigen bar waar je een drankje en een kleine versnapering kan kopen.

Hoe?

De speeluren voor de jeugd zijn op donderdag tussen 19u00 en 20u30. Het jeugdspeeljaar verloopt in 3 fasen: training, competitie en vrij spel. Daarnaast organiseren we onder meer een sportkamp, zevenkamp en een jeugduitstap.

De volwassenen spelen op donderdag van 20u30 tot 23u00 interne competitie volgens handicapsysteem. Nadien en tussendoor is er nog wat tijd voor vrij spel. In de zomer is er een aparte competitie met een combinatie van enkel- en dubbelspel. 

Op vrijdag is er van oktober tot en met mei meestal vrij spel voor alle leden of een vriendenontmoeting van 20u00 tot 23u00, zie kalender. Een drietal keer per jaar is er op vrijdag een andere activiteit zoals een familietornooi, spelletjesavond, ...

Interesse?

In september organiseren we elk seizoen op donderdag en vrijdag opendeurdagen, dan kan je gratis en vrijblijvend kennismaken met de club. Heb je deze gemist, kom gerust eens proberen!

Het inschrijvingsgeld bedraagt 50 euro voor volwassenen en 40 euro voor jeugd. Indien je nog niet over een palet beschikt kan je er een van de club gebruiken. Je kan via deze pagina inschrijven.

Heb je nog vragen? Contacteer ons.