BBQ 29 juni 2024

Beste leden van TTC Baarle en gezinsleden,

Graag nodigen wij u uit voor onze barbecue! Deze zal doorgaan op zaterdag 29 juni vanaf 14u in het ontmoetingscentrum.

In de namiddag is er de mogelijkheid tot het spelen van kubb, petanque en darts. Voor de kinderen zal er een (klein) springkasteel opgesteld zijn. We voorzien koffie en cake als tussendoortje, ook andere drank is inbegrepen.

Rond 17u starten we met de receptie en huldigen we de gevierde leden van onze interne competities. Om 18u starten we met de BBQ. Na het eten zal de liveband Old's Cool ons entertainen! Om af te sluiten komt er nog een ijskar langs vanaf 20u.

Voor de jonge kinderen voorzien we een worst en een biefstuk. Voor de volwassenen zijn er kip, worst, biefstuk en scampisaté inbegrepen. Uiteraard allemaal voorzien van groentjes en sausjes. We vragen slechts 10 euro voor leden. Voor niet-leden vragen we 30 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen (geboren 2012-2017). Jongere kinderen zijn gratis. Alle drank is inbegrepen in de prijs, ook in de namiddag!

Inschrijvingen kan ten laatste op maandag 24 juni via onderstaand formulier of in het clublokaal bij een bestuurslid. Gelieve te betalen op rekening BE75 9790 7204 6551 van TTC Baarle, of cash. We hopen op een talrijke opkomst!


Inschrijvingsformulier
Aantal leden (volwassenen en kinderen):
  • × 10 EUR
Aantal niet-leden:
  • × 30 EUR
  • × 10 EUR
  • × 0 EUR
Totaal: 0 EUR voor 0 personen
Deze inschrijving is pas geldig bij betaling!