TTC-weekend 2024

Het TTC-weekend gaat dit jaar door van vrijdag 18/8 (17u) tot zondag 20/8 (16u). We verblijven in Gasthof Lophem, Zeedijkweg 23A in 8210 Loppem. We boekten opnieuw het volledige vakantieverblijf, de huizen Pieter én Lapon. Op hun website vind je de gegevens van de accomodatie. Er is plaats voor 44 personen.

Leden zijn verzekerd via Sporta. Niet-leden kunnen zich op vrijwillige basis verzekeren bij Sporta voor 2 euro per dag (te vermelden bij inschrijving). Voor meer informatie kan u terecht op de pagina i.v.m. verzekeringen.

Jammer genoeg zijn ook de vakantiewoningen niet aan de inflatie ontsnapt. Volwassenen betalen € 135, kinderen geboren na 2008 (die in een bed innemen) betalen € 100, kinderen die in een eigen babybedje slapen verblijven gratis. Dit is een all-in prijs: de overnachting, alle maaltijden en alle dranken.

Er zal een ruime keuze aan activiteiten georganiseerd worden, deelnemers krijgen daaromtrent later meer informatie. Het is niet verplicht om aan deze activiteiten deel te nemen. We houden er wel aan om de maaltijden samen te nuttigen. De werkgroep weekend (Luc, Filip, Noël, Julien, Rinus en Tim) kan jullie verder informeren.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot 31 juli.
Gelieve te betalen via de KBC-rekening van TTC Baarle vzw: BE59 7374 0702 9726. Je bent pas ingeschreven na betaling!