TTC-weekend 2021

Het TTC-weekend gaat dit jaar door van vrijdag 27/8 (17 u.) tot zondag 29/8 (16 u.) in gasthof Lophem 8210 Zedelgem, Zeedijkweg 23a (44 bedden). De meeste kamers hebben 1 tweepersoonsbed aan een zijde en twee stapelbedden aan de andere zijde, gescheiden door een badkamer, zie gasthoflophem.be. Inschrijven kan tot 1 augustus.

Leden zijn verzekerd via Sporta. Niet-leden kunnen zich op vrijwillige basis verzekeren bij Sporta voor 2 euro per dag (te vermelden bij inschrijving). Voor meer informatie kan u terecht op de pagina i.v.m. verzekeringen.

Volwassenen betalen EUR 120 en kinderen (t.e.m. 14 jaar) EUR 100. Kinderen die in de loop van 2021 15 jaar worden betalen de prijs van een volwassene. Alle maaltijden en drank zijn hierin vervat. Het verblijf is luxueuzer dan de voorgaande jaren en de afstand is kort (ca. 40 km).

Wat activiteiten betreft, is er zoals steeds ruime keuze. Op vrijdagavond, zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag wordt een gemeenschappelijke activiteit gepland. Het is echter niet noodzakelijk dat alles met de volledige groep samen gebeurt. We houden er wel aan de maaltijden samen te nuttigen (behalve vrijdagavond, omwille van de soms grote verschillen in aankomsttijden).

Uiteraard wordt het inschrijvingsgeld onmiddellijk terugbetaald indien het weekend niet kan doorgaan. Voor verdere informatie kan je terecht bij de werkgroep weekend: Filip, Julien, Karl, Luc, Noël en Pol. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Gelieve te betalen via de KBC-rekening van TTC Baarle vzw: BE59 7374 0702 9726. Je bent pas ingeschreven na betaling!


Inschrijvingsformulier

Ik schrijf in voor het TTC-weekend van 2021 met:

  • Volwassenen (EUR 120 p.p.):
  • Kinderen (EUR 100 p.p. < 15j):

Totaal: 0 EUR

Gelieve onderstaande vragen te beantwoorden om ons te helpen bij het bepalen van de kamerindeling:

  • Wilt u uw kamer delen met andere familie(s)?
  • Wilt u op een kamer slapen met meer dan 5 bedden?