TTC-weekend 2022

Het TTC-weekend gaat dit jaar door van vrijdag 19/8 (17 u.) tot zondag 21/8 (19 u.) in Hof ten Beemd, Boelaere 6, 9700 Oudenaarde (Melden). Er is plaats voor 34 personen. Inschrijven kan tot 1 augustus.

Leden zijn verzekerd via Sporta. Niet-leden kunnen zich op vrijwillige basis verzekeren bij Sporta voor 2 euro per dag (te vermelden bij inschrijving). Voor meer informatie kan u terecht op de pagina i.v.m. verzekeringen.

Volwassenen betalen EUR 100 en kinderen (t.e.m. 14 jaar) EUR 80. Kinderen die in de loop van 2022 15 jaar worden betalen de prijs van een volwassene. Alle maaltijden en drank zijn hierin vervat.

Wat activiteiten betreft, is er zoals steeds ruime keuze. Op vrijdagavond, zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag wordt een gemeenschappelijke activiteit gepland. Het is echter niet noodzakelijk dat alles met de volledige groep samen gebeurt. We houden er wel aan de maaltijden samen te nuttigen (behalve vrijdagavond, omwille van de soms grote verschillen in aankomsttijden).

Voor verdere informatie kan je terecht bij de werkgroep weekend: Filip, Julien, Karl, Luc, Noël en Pol. Inschrijven kan via onderstaand formulier.
Gelieve te betalen via de KBC-rekening van TTC Baarle vzw: BE59 7374 0702 9726. Je bent pas ingeschreven na betaling!